Medová jablka pečená v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 216 kcal
- Sacharidy 44 g
- Tuky 6 g
- Sodík 3 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 44 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 222 mg
- Vláknina 8175 mg
- Vitamín A 8175 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka omyjeme, vykrojíme jádřince a do otvorů rozdělíme med a skořici.
-
2
Jablka urovnáme na máslem potřený alobal, zabalíme a upečeme v horké troubě.
-
3
Měkká jablka vybalíme z alobalu, upravíme na talířky, mírně pocukrujeme a posypeme plátky mandlí.