Medová jablka pečená v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 4 kávová lžička Med včelí
  • 2 kávová lžička Skořice mletá
  • 4 ks Jablka
  • 2 polévková lžíce Cukr moučkový
  • 1 polévková lžíce Mandle plátky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 216 kcal
  • Sacharidy 44 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 3 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 44 g
  • Cholesterol 6 mg
  • Draslík 222 mg
  • Vláknina 8175 mg
  • Vitamín A 8175 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.3 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jablka omyjeme, vykrojíme jádřince a do otvorů rozdělíme med a skořici.

  • 2

    Jablka urovnáme na máslem potřený alobal, zabalíme a upečeme v horké troubě.

  • 3

    Měkká jablka vybalíme z alobalu, upravíme na talířky, mírně pocukrujeme a posypeme plátky mandlí.

Komentáře k receptu