Čína z králíka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Králičí maso
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 kávová lžička Kari koření
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • 3 polévková lžíce Cukr krupice
  • 2 polévková lžíce Omáčka sójová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 255 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 144 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 72.2 mg
  • Draslík 522.4 mg
  • Vláknina 2092.8 mg
  • Vitamín A 2092.8 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z králíka obereme maso a nakrájíme na kostičky. Dáme je do mísy, okořeníme, přidáme olej a promícháme.

  • 2

    Necháme uležet v lednici 2 hodiny.

  • 3

    Poté maso dusíme na pánvi, nakrájíme na kolečka cibuli, dáme do hrnce, přidáme cukr, necháme zkaramelizovat a zakapeme octem. Smícháme s masovou směsí a necháme prohřát.

Komentáře k receptu