Vinohradské zelí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Cibule
  • 1000 g Skopová plec
  • 2500 g Zelí hlávkové bílé
  • 100 g Sádlo škvařené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 0.5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
  • 5 ks Rajčata
  • 3 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1099 kcal
  • Sacharidy 57 g
  • Tuky 83 g
  • Sodík 334 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 56 g
  • Cholesterol 24.3 mg
  • Draslík 1610.7 mg
  • Vláknina 38192 mg
  • Vitamín A 38192 mg
  • Vitamín B6 1.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 300.5 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté a očištěné maso nakrájíme na kostky. Všechnu zeleninu očistíme a omyjeme. Zelí nakrájíme na malé kousky, papriky na čtvrtky, rajčata a cibuli na kolečka a česnek nadrobno nasekáme.

  • 2

    Na sádle zpěníme cibuli a mírně na ní opečeme maso. Přidáme papriky, rajčata, česnek, sůl a mletou papriku. Vše zalijeme větším množstvím vody a zvolna vaříme doměkka.

Komentáře k receptu