Kachna pečená na černém pivu

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 120 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 200 ml Pivo tmavé 13% 4,4% obj.
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Kachna mražená
  • 0.5 ks Zázvor celý
  • 1 hrst Hrozinky
  • 1 špetka Kmín celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1265 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 118 g
  • Sodík 130 mg
  • Bílkoviny 42 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 58.2 mg
  • Vláknina 575 mg
  • Vitamín A 575 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytou kachnu naporcujeme.

  • 2

    Čerstvý zázvor omyjeme, oloupeme, nastrouháme a smícháme se solí a kmínem.

  • 3

    Směsí potřeme kachnu, posypeme rozinkami a zalijeme černým pivem.

  • 4

    Pečeme ve vyhřáté troubě a občas podléváme.

Komentáře k receptu