Kachna pečená na černém pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1265 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 118 g
- Sodík 130 mg
- Bílkoviny 42 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 58.2 mg
- Vláknina 575 mg
- Vitamín A 575 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou kachnu naporcujeme.
-
2
Čerstvý zázvor omyjeme, oloupeme, nastrouháme a smícháme se solí a kmínem.
-
3
Směsí potřeme kachnu, posypeme rozinkami a zalijeme černým pivem.
-
4
Pečeme ve vyhřáté troubě a občas podléváme.