Paprikáš s kysaným zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 818 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 70 g
- Sodík 376 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 174.5 mg
- Draslík 994.3 mg
- Vláknina 8201.8 mg
- Vitamín A 8201.8 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 74 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na polovině sádla osmahmeme větší část oloupané, nadrobno nasekané cibule. Přidáme propláchnuté zelí a za občasného podlévání vodou dusíme doměkka.
-
2
Na zbylém sádle osmahneme omyté, na kousky nakrájené maso spolu se zbylou cibulí. Osolíme, mírně podlijeme a dusíme doměkka.
-
3
Maso se zelím promícháme, opepříme, okořeníme paprikou a podle chuti přisolíme. Podlijeme vodou a chvíli společně povaříme. Před koncem varu přidáme 1 dl kysané smetany.