Vepřové maso s pórkem a paprikami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Vepřová plec
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Pórek
  • 4 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 špetka Paprika mletá pálivá
  • 1 hrnek Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 560 kcal
  • Sacharidy 42 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 353 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 42 g
  • Cholesterol 106.5 mg
  • Draslík 1053.7 mg
  • Vláknina 9527.2 mg
  • Vitamín A 9527.2 mg
  • Vitamín B6 1.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 97.7 mg
  • Vitamín E 2.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytou vepřovou plec nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji. Maso osolíme, mírně podlijeme vodou a podusíme doměkka.

  • 2

    Tekutinu necháme vysmahnout a přidáme omytý, na kolečka nakrájený pórek, osmahneme a podlijeme vodou. Přidáme očištěné, nakrájené papriky, podusíme a podle chuti osolíme, opepříme a okořeníme mletou paprikou.

Komentáře k receptu