Vepřové maso s pórkem a paprikami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 560 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 31 g
- Sodík 353 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 42 g
- Cholesterol 106.5 mg
- Draslík 1053.7 mg
- Vláknina 9527.2 mg
- Vitamín A 9527.2 mg
- Vitamín B6 1.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 97.7 mg
- Vitamín E 2.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou vepřovou plec nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji. Maso osolíme, mírně podlijeme vodou a podusíme doměkka.
-
2
Tekutinu necháme vysmahnout a přidáme omytý, na kolečka nakrájený pórek, osmahneme a podlijeme vodou. Přidáme očištěné, nakrájené papriky, podusíme a podle chuti osolíme, opepříme a okořeníme mletou paprikou.