Kořeněné plátky rostbífu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 33 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 ml Rajčatová šťáva
  • 250 ml Olej olivový
  • 6 ks Cibule červená
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 kg Hovězí roštěnka vys. peč.
  • 0.5 šálek Tymián čerstvý
  • 0.5 šálek Oregano čerstvé
  • 0.5 šálek Bazalka
  • 0.5 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1323 kcal
  • Sacharidy 36 g
  • Tuky 99 g
  • Sodík 77 mg
  • Bílkoviny 79 g
  • Uhlovodany 36 g
  • Cholesterol 275 mg
  • Draslík 517.6 mg
  • Vláknina 18094.8 mg
  • Vitamín A 18094.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 79.8 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli a česnek oloupeme, jemně nasekáme. Omyté a osušené bylinky nasekáme na jemno. Vše smícháme s olivovým olejem a rajskou šťávou. Osolíme, opepříme, přidáme worcester.

  • 2

    Maso nakrájíme na velmi tenké plátky, protáhneme je marinádou, rozložíme do zapékací mísy a pečeme v předehřáté troubě na 180°C 8 minut na střední liště.

Komentáře k receptu