Pečené papriky s rozmarýnem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 117 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 10 g
- Sodík 197 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 164.9 mg
- Vláknina 3061.3 mg
- Vitamín A 3061.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 71.8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou cibuli nahrubo nakrájíme, oloupaný česnek nakrájíme na plátky. Čerstvý rozmarýn a majoránku omyjeme, osušíme a otrháme lístky. Očištěné papriky nakrájíme na kostky.
-
2
V pánvi na rozehřátém oleji opékáme papriky za častého míchání asi 15 minut. Po 7 minutách přidáme cibuli, česnek, rozmarýn a majoránku. Vše výrazně osolíme a opepříme.