Feferonková pasta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 143 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 1 g
- Sodík 14 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 680.5 mg
- Vláknina 10633.3 mg
- Vitamín A 10633.3 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 215.3 mg
- Vitamín E 2.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka a zeleninu očistíme a umeleme na masovém strojku. Feferonky zpracujeme celé.
-
2
Zeleninu dáme do kastrolu, přivedeme k varu a přidáme cukr, deko a rajské protlaky.
-
3
Povaříme 5 minut, pak nalijeme do malých sklenic a na 5 minut otočíme dnem vzhůru.
-
4
Nemusíme sterilovat.