Feferonková pasta

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 600 g Paprika červená
  • 300 g Feferony
  • 600 g Rajčata
  • 2 ks Jablka
  • 2 ks Protlak rajčatový
  • 2 polévková lžíce Deko
  • 4 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 143 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 14 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 680.5 mg
  • Vláknina 10633.3 mg
  • Vitamín A 10633.3 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 215.3 mg
  • Vitamín E 2.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jablka a zeleninu očistíme a umeleme na masovém strojku. Feferonky zpracujeme celé.

  • 2

    Zeleninu dáme do kastrolu, přivedeme k varu a přidáme cukr, deko a rajské protlaky.

  • 3

    Povaříme 5 minut, pak nalijeme do malých sklenic a na 5 minut otočíme dnem vzhůru.

  • 4

    Nemusíme sterilovat.

Komentáře k receptu