Jehněčí steak
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 402 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 25 g
- Sodík 313 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 99 mg
- Draslík 882.5 mg
- Vláknina 19719.5 mg
- Vitamín A 19719.5 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 84.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na steaky a potřeme je posekaným rozmarýnem, tymiánem a nahrubo mletým pepřem. Steaky necháme přikryté několik hodin v chladničce.
-
2
Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme steaky, usmažíme je po obou stranách a osolíme.
-
3
Podáváme s vařenými bramborami, máslem a hlávkovým salátem.