Pangasius na kardamomu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Máslo čerstvé
  • 600 g Pangasius - filety
  • 0.5 kávová lžička Kari koření
  • 1 kávová lžička Kardamom
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • 2 polévková lžíce Hořčice Dijonská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 434 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 59 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 46.8 mg
  • Draslík 42.2 mg
  • Vláknina 1112.8 mg
  • Vitamín A 1112.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 41.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Opláchnuté filety z pangasia nakrájíme na větší kostky.

  • 2

    V misce rozmícháme máslo a hořčici, přidáme na proužky nakrájenou cibuli, koření a vmícháme filety.

  • 3

    Alobal nařežeme na 4 čtverce, lehce potřeme olejem, vložíme rybí směs a zabalíme.

  • 4

    Pečeme při 200 stupních.

Komentáře k receptu