Pangasius na kardamomu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 434 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 35 g
- Sodík 59 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 46.8 mg
- Draslík 42.2 mg
- Vláknina 1112.8 mg
- Vitamín A 1112.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 41.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Opláchnuté filety z pangasia nakrájíme na větší kostky.
-
2
V misce rozmícháme máslo a hořčici, přidáme na proužky nakrájenou cibuli, koření a vmícháme filety.
-
3
Alobal nařežeme na 4 čtverce, lehce potřeme olejem, vložíme rybí směs a zabalíme.
-
4
Pečeme při 200 stupních.