Jatýrka na tymiánu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 400 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 30 g
- Sodík 365 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 455.3 mg
- Draslík 416.1 mg
- Vláknina 1344.8 mg
- Vitamín A 1344.8 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.5 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V rozpáleném oleji osmažíme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená drůbeží jatýrka, slaninu, celé stroužky česneku, tymián a další koření.
-
2
Při mírné teplotě restujeme asi 45 minut.
-
3
Poté dle chuti osolíme.
-
4
Podáváme teplé.