Jemná nádivka do kuřete

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Játra kuřecí
  • 60 g Máslo čerstvé
  • 120 g Strouhanka
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Vaječný bílek slepičí
  • 3 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 0.1 l Smetana 12% (konzumní)
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 340 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 380 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 391.9 mg
  • Draslík 169.1 mg
  • Vláknina 1524 mg
  • Vitamín A 1524 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.3 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 45.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Máslo utřeme do pěny, poté přidáváme žloutky jeden po druhém. Vložíme omytá, nadrobno pokrájená kuřecí játra, strouhanku zvlhčenou smetanou, sůl, nasekanou petrželku, nakonec vmícháme sníh, ušlehaný z bílků.

Komentáře k receptu