Holubi na divoko
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 686 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 12 g
- Sodík 387 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 170.2 mg
- Draslík 874.9 mg
- Vláknina 21817.9 mg
- Vitamín A 21817.9 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 25.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a omyté holuby protáhneme na prsíčkách proužky slaniny, osolíme, svážeme, vložíme na zpěněnou cibuli s máslem dusit.
-
2
Přidáme očištěný, nakrájený celer, pepř, nové koření, hřebíček a očištěné holubí vnitřnosti.
-
3
Měkké holuby vyjmeme, šťávu zahustíme lžičkou mouky, povaříme a přecedíme.
-
4
Do omáčky vložíme holuby a prohřejeme.