Broskve plněné mletým krůtím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Kompot broskvový
  • 200 g Krůtí maso
  • 1 ks Pažitka
  • 1 špetka Kari koření
  • 1 špetka Zázvor mletý
  • 1 špetka Chilli koření mleté
  • 1 špetka Koriandr mletý
  • 2 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 177 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 41 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 22 g
  • Cholesterol 31.8 mg
  • Draslík 338.9 mg
  • Vláknina 4265.3 mg
  • Vitamín A 4265.3 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21.3 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kompotované broskve necháme okapat. Vařené (nebo pečené) krůtí maso jemně umeleme.

  • 2

    Na oleji zpěníme kari koření, přidáme je k masu s ostatním kořením a vmícháme sójovou omáčku. Vše dobře promícháme.

  • 3

    Z vláčné hmoty tvarujeme 4 bochánky, které vložíme do půlek broskví. Mírně je podlijeme šťávou z kompotu a sójovou omáčkou, ozdobíme pažitkou a necháme vychladit.

  • 4

    Podáváme jako studený předkrm.

Komentáře k receptu