Broskve plněné mletým krůtím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 177 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 5 g
- Sodík 41 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 31.8 mg
- Draslík 338.9 mg
- Vláknina 4265.3 mg
- Vitamín A 4265.3 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.3 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kompotované broskve necháme okapat. Vařené (nebo pečené) krůtí maso jemně umeleme.
-
2
Na oleji zpěníme kari koření, přidáme je k masu s ostatním kořením a vmícháme sójovou omáčku. Vše dobře promícháme.
-
3
Z vláčné hmoty tvarujeme 4 bochánky, které vložíme do půlek broskví. Mírně je podlijeme šťávou z kompotu a sójovou omáčkou, ozdobíme pažitkou a necháme vychladit.
-
4
Podáváme jako studený předkrm.