Vepřová krev na cibulce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 465 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 23 g
- Sodík 782 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 25.8 mg
- Draslík 52 mg
- Vláknina 1132.4 mg
- Vitamín A 1132.4 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vepřovou krev rozšleháme a procedíme. Přidáme žemli namočenou v mléce, sůl, pepř, mleté nové koření, drcenou majoránku, rozetřený česnek a jemně nakrájenou, na sádle dozlatova usmaženou cibuli. Vše dobře promícháme.
-
2
Hotovou směs za občasného promíchání zvolna upečeme v troubě.