Indický kuřecí steak
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 319 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 19 g
- Sodík 344 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 87.3 mg
- Draslík 850.3 mg
- Vláknina 10638.5 mg
- Vitamín A 10638.5 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.6 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na kousky a najemno umeleme. Smícháme je se solí a kari kořením, zformujeme do dvou steaků a necháme 30 minut v chladu odležet.
-
2
Plátky lilku osolíme, okořeníme zázvorem, potřeme prolisovaným česnekem a posypeme nasekanou cibulí. Přikryté necháme v chladu odležet.
-
3
Steaky opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji. Na zbylém oleji opečeme lilek. Steaky přendáme na talíře a plátky lilku je obložíme.