Voňavá omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 48 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 3 g
- Sodík 96 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 9.8 mg
- Draslík 132 mg
- Vláknina 166.4 mg
- Vitamín A 166.4 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jogurt, koření, nasekanou mátu a sůl rozmixujeme.
-
2
Vzniklou směs dáme vychladit do ledničky.
-
3
Před podáváním ozdobíme povrch omáčky několika lístky máty. Podáváme ke skopovému masu.