Kůzlečí guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 281 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 9 g
- Sodík 203 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 77.1 mg
- Draslík 540.5 mg
- Vláknina 1205 mg
- Vitamín A 1205 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyjeme kůzlečí maso, nakrájíme na menší kousky a osmahneme na sádle.
-
2
Přidáme zpěněnou cibuli, ke které jsme přisypali papriku, kmín, sůl a třený česnek.
-
3
Podlijeme vodou a vaříme nebo dusíme v troubě téměř doměkka.
-
4
Potom přidáme chleba bez kůrky nalámaný na menší kousky a necháme jej v guláši rozvařit. Dochutíme solí a libečkem.
-
5
Podáváme s houskovým knedlíkem.