Filé pečené s vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 487 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 21 g
- Sodík 184 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 41 g
- Cholesterol 94.6 mg
- Draslík 693.5 mg
- Vláknina 29362.2 mg
- Vitamín A 29362.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.8 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 29.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filé omyjeme a rozdělíme na porce.
-
2
Vložíme je do porcelánové mísy, zalijeme směsí oleje, octa, koření a soli a necháme marinovat asi 3 hodiny.
-
3
Filé po okapání potřeme tekutým zchladlým máslem a obalíme ve strouhance. Vložíme je do vymaštěného kastrolu a po obou stranách opečeme. Porce po částech podléváme vínem.
-
4
Každou porci filé ozdobíme dílkem citronu.