Perkelt z vepřového masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 360 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 27 g
- Sodík 59 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 91.5 mg
- Draslík 40 mg
- Vláknina 887.4 mg
- Vitamín A 887.4 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3162.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso odblaníme, odstraníme šlachy a nakrájíme na větší kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme na rozehřátém oleji, přidáme maso, osolíme, mírně podlijeme a dusíme.
-
2
Když je maso poloměkké, přidáme protlak, víno, podlijeme vývarem nebo vodou a přikryté dusíme doměkka.
-
3
Nakonec přidáme papriku rozpuštěnou v teplém oleji, zamícháme a krátce povaříme.
-
4
Podáváme s brambory, rýží a zeleninovým salátem.
-
5