Hovězí na zázvoru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 234 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 13 g
- Sodík 169 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 70 mg
- Draslík 76.6 mg
- Vláknina 3352.3 mg
- Vitamín A 3352.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.6 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme a potřeme směsí utřeného česneku, zázvoru, papriky a citronové šťávy. Maso dáme dusit na zpěněnou cibuli.
-
2
Měkké maso vyjmeme, vysmahneme šťávu, zaprášíme moukou, zředíme vývarem a povaříme.
-
3
Do hotové omáčky můžeme přidat sladkou smetanu.