Salát z vařeného pórku s kečupem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Kečup
  • 200 g Pórek
  • 1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
  • 0.5 ks Citrony
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 89 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 35 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 228.3 mg
  • Vláknina 5950 mg
  • Vitamín A 5950 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 31.4 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěný pórek uvaříme v osolené vodě. Nakrájíme jej na kousky a zakapeme citronovou šťávou.

  • 2

    Nakonec smícháme kečup s trochou worcesteru a nalijeme na pórek.

Komentáře k receptu