Cibulové bramboráky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 250 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 kávová lžička Majoránka
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 4 ks Cibule
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 kg Brambory
  • 0.89 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 412 kcal
  • Sacharidy 71 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 244 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 196.9 mg
  • Draslík 1031.8 mg
  • Vláknina 16510 mg
  • Vitamín A 16510 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 30.3 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory nastrouháme, cibuli nasekáme najemno. Přidáme vejce, hladkou mouku, česnek, papriku a majoránku.

  • 2

    Směs promícháme a bramboráky smažíme na rozpáleném oleji z obou stran.

  • 3

    Po vyjmutí necháme okapat do papírové utěrky.

Komentáře k receptu