Halászlé - maďarská rybí polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 200 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 11 g
- Sodík 187 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 61.5 mg
- Draslík 476.3 mg
- Vláknina 2994.7 mg
- Vitamín A 2994.7 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.1 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli na kolečka, zaprášíme mletou červenou paprikou, osolíme, přidáme nakrájené rybí maso a očištěné brambory nakrájené na kostičky.
-
2
Zalijeme vodou a uvaříme na mírném ohni bez míchání do měkka.
-
3
Před dovařením přidáme malou pálivou papričku.