Brynzoví špačci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1407 kcal
- Sacharidy 84 g
- Tuky 109 g
- Sodík 97066 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 83 g
- Cholesterol 93.7 mg
- Draslík 147.7 mg
- Vláknina 3800 mg
- Vitamín A 3800 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z mouky, soli a vody uvaříme hustou kaši.
-
2
Z kaše lžící vykrajujeme větší noky, uložíme je na mísu a necháme vychladnout.
-
3
Vychladlé usmažíme na rozehřátém tuku, rozdělíme na talíře a posypeme brynzou promíchanou s kysanou smetanou a nakrájenou slaninou rozškvařenou v rozehřátém sádle.