Maďarská pomazánka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 442 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 22 g
- Sodík 3582 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 39.3 mg
- Draslík 279.9 mg
- Vláknina 6173.2 mg
- Vitamín A 6173.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.2 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V kastrůlku přivedeme k varu kečup, ocet, sůl a pepř. Odstavíme z plotny a necháme vychladnout.
-
2
Salám, sýr, feferonky, okurky a oloupanou cibuli umeleme. Vmícháme kečupovou směs, majonézu a vše dobře promícháme.
-
3
Pomazánku podáváme na čerstvém pečivu.