Maďarská pomazánka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 17 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 400 g Salám měkký
  • 150 g Sýr smetanový tavený 45%
  • 4 ks Okurky nakládané
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Feferony
  • 6 ks Žemle tuková
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 4 polévková lžíce Kečup
  • 1 polévková lžíce Majonéza
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 442 kcal
  • Sacharidy 41 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 3582 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 39.3 mg
  • Draslík 279.9 mg
  • Vláknina 6173.2 mg
  • Vitamín A 6173.2 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.2 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V kastrůlku přivedeme k varu kečup, ocet, sůl a pepř. Odstavíme z plotny a necháme vychladnout.

  • 2

    Salám, sýr, feferonky, okurky a oloupanou cibuli umeleme. Vmícháme kečupovou směs, majonézu a vše dobře promícháme.

  • 3

    Pomazánku podáváme na čerstvém pečivu.

Komentáře k receptu