Broskvový dezert z mikrovlnky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 430 kcal
- Sacharidy 67 g
- Tuky 13 g
- Sodík 54 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 179.9 mg
- Draslík 508 mg
- Vláknina 7200 mg
- Vitamín A 7200 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.8 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté a osušené broskve vypeckujeme a nakrájíme na kostky. Smícháme je s žemlemi namočenými v mléce.
-
2
Připravenou směs vložíme do vhodné nádoby vymazané máslem. Zalijeme vejci utřenými s cukrem.
-
3
Nádobu přiklopíme a dezert vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 6-8 minut.