Kremrole s jablečnou pěnou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 862 kcal
- Sacharidy 108 g
- Tuky 45 g
- Sodík 24 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 64 g
- Cholesterol 76.9 mg
- Draslík 67.5 mg
- Vláknina 5258.3 mg
- Vitamín A 5258.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 50.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Plech vymažeme máslem, troubu předehřejeme na 150 °C.
-
2
Z uvedených surovin vypracujeme hladké těsto, zabalíme do fólie a uložíme na hodinu do lednice.
-
3
Odpočinuté těsto tence vyválíme, nakrájíme na pruhy a navineme na trubičky. Klademe na plech a v předehřáté troubě pečeme dozlatova. Upečené kremrole necháme vychladit a plníme jablečnou pěnou.
-
4
Na pěnu oloupeme jablka, vykrojíme jádřince a jablka nastrouháme najemno. Vložíme spolu s cukrem a bílky do mísy a šlehačem ušleháme dotuha.