Majolková bábovka Ládi Hrušky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 210 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 10 g
- Sodík 62 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 1.6 mg
- Draslík 104.2 mg
- Vláknina 1883 mg
- Vitamín A 1883 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V míse společně dobře promícháme mouku, cukr, prášek do pečiva, mléko a asi 6 lžic majonézy tak, aby vznikla hladká směs.
-
2
Těsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy na bábovku a pečeme v troubě předehřáté na 170 °C asi 40 minut, dokud se těsto nelepí na špejli.