Majolková bábovka Ládi Hrušky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 16

Suroviny

  • 120 g Cukr krupice
  • 400 g Mouka polohrubá
  • 250 ml Mléko polotučné
  • 200 ml Majonéza
  • 1 ks Kypřicí prášek do pečiva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 210 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 62 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 1.6 mg
  • Draslík 104.2 mg
  • Vláknina 1883 mg
  • Vitamín A 1883 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse společně dobře promícháme mouku, cukr, prášek do pečiva, mléko a asi 6 lžic majonézy tak, aby vznikla hladká směs.

  • 2

    Těsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy na bábovku a pečeme v troubě předehřáté na 170 °C asi 40 minut, dokud se těsto nelepí na špejli.

Komentáře k receptu