Směs základního koření na rožnění
Suroviny
- 0.5 kávová lžička Sůl
- 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
- 2 kávová lžička Paprika mletá sladká
- 1 kávová lžička Pepř černý celý
- 1 kávová lžička Celerové semínko
- 0.5 kávová lžička Majoránka
- 0.5 kávová lžička Tymián
- 1 polévková lžíce Cukr třtinový
- 1 polévková lžíce Hořčice v prášku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 128 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 2 g
- Sodík 406 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 303.2 mg
- Vláknina 8771 mg
- Vitamín A 8771 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.6 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Celý pepř a nažky celeru roztlučeme v hmoždíři. Roztlučené koření smícháme s ostatním kořením.
-
2
Základní koření je středně ostré, vtírá se do masa před grilováním.