Směs základního koření na rožnění

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 2 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 kávová lžička Pepř černý celý
  • 1 kávová lžička Celerové semínko
  • 0.5 kávová lžička Majoránka
  • 0.5 kávová lžička Tymián
  • 1 polévková lžíce Cukr třtinový
  • 1 polévková lžíce Hořčice v prášku
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 128 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 406 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 303.2 mg
  • Vláknina 8771 mg
  • Vitamín A 8771 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.6 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Celý pepř a nažky celeru roztlučeme v hmoždíři. Roztlučené koření smícháme s ostatním kořením.

  • 2

    Základní koření je středně ostré, vtírá se do masa před grilováním.

Komentáře k receptu