Welšské tousty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 175 g Čedar
  • 4 krajíc Chléb toastový
  • 20 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 1 kávová lžička Hořčice staroanglická
  • 0.5 kávová lžička Tabasco
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 polévková lžíce Worcester
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 331 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 522 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 61.3 mg
  • Draslík 133 mg
  • Vláknina 4770.8 mg
  • Vitamín A 4770.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Krajíce chleba zlehka po obou stranách nasucho opečeme a necháme v teple. Rozpálíme gril.

  • 2

    Nastrouhaný čedar smícháme s vajíčkem, worcesterskou omáčkou, hořčicí, tabascem, pivem, solí a pepřem. Směs rovnoměrně navršíme na připravené tousty.

  • 3

    Tousty vložíme na 2 - 3 minuty pod rozpálený gril, dokud sýr nezačne bublat a hnědnout. Podáváme horké.

Komentáře k receptu