Broskvový koláč s mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 518 kcal
- Sacharidy 60 g
- Tuky 30 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 41 g
- Cholesterol 30 mg
- Draslík 371.3 mg
- Vláknina 9641.7 mg
- Vitamín A 9641.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.8 mg
- Vitamín E 5.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 28.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Broskve oloupeme, rozčtvrtíme a vyjmeme pecky. Do mísy nasypeme mouku, přisypeme cukr, drcené mandle, přidáme máslo a vypracujeme těsto. Do pekáče na dno položíme broskve, zakryjeme těstem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme půl hodiny.
-
2
Koláč naporcujeme, upravíme na servírovací mísu a teplý podáváme.