Zapékané broskve se sněhovými pusinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 151 kcal
- Sacharidy 38 g
- Tuky 0 g
- Sodík 39 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 38 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 125 mg
- Vláknina 2600 mg
- Vitamín A 2600 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.8 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Broskve necháme dobře okapat, poté dáme do zapékací mísy řezem nahoru.
-
2
Bílky vyšleháme v tuhý sníh, postupně zapracujeme cukr, až vznikne tuhý lesklý sníh. Cukrářským sáčkem na broskve nastříkáme sněhové pusinky. Necháme zapéct při 180 °C 10 minut. Servírujeme posypané moučkovým cukrem.