Bylinkový dip
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 765 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 74 g
- Sodík 1715 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 38.3 mg
- Draslík 293.4 mg
- Vláknina 914.9 mg
- Vitamín A 914.9 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.5 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejprve omyjeme a usušíme bylinky, které následně posekáme najemno.
-
2
V míse smícháme nasekané kapary, sardele a česnek, za stálého míchání přidáváme zbylé ingredience a nakonec nasekané bylinky.
-
3
Před servírováním necháme vychladnout.