Bylinkový dip

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 125 ml Olej olivový
  • 2 ks Sardelové řezy
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Strouhanka
  • 1 polévková lžíce Bazalka
  • 2 polévková lžíce Olej sezamový
  • 2 polévková lžíce Kapary
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 765 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 74 g
  • Sodík 1715 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 38.3 mg
  • Draslík 293.4 mg
  • Vláknina 914.9 mg
  • Vitamín A 914.9 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.5 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejprve omyjeme a usušíme bylinky, které následně posekáme najemno.

  • 2

    V míse smícháme nasekané kapary, sardele a česnek, za stálého míchání přidáváme zbylé ingredience a nakonec nasekané bylinky.

  • 3

    Před servírováním necháme vychladnout.

Komentáře k receptu