Broskvové knedlíky z tofu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 696 kcal
- Sacharidy 74 g
- Tuky 37 g
- Sodík 354 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 52 g
- Cholesterol 191.4 mg
- Draslík 205.9 mg
- Vláknina 5925 mg
- Vitamín A 5925 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tofu umixujeme do hladka s olejem, na válu smícháme s moukou (150g), krupicí, solí, vejcem a vypracujeme hladké těsto. Z těsta odkrajujeme kousky, do kterých zabalíme broskve a pečlivě v dlaních zakulatíme. Knedlíky obalíme v celozrnné mouce, vhodíme do vroucí vody, vaříme 12 minut, vyjmeme děrovanou naběračkou a necháme okapat. Zatím ušleháme šlehačku, knedlíky podáváme polité čokoládovou polevou a ozdobené kopečkem šlehačky.