Kynuté bedňáčky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 35 g Máslo čerstvé
  • 40 g Cukr krupice
  • 300 g Mouka polohrubá
  • 20 g Droždí
  • 250 g Náplň tvarohová
  • 1 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 hrnek Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 443 kcal
  • Sacharidy 71 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 243 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 66 g
  • Cholesterol 113.1 mg
  • Draslík 217.9 mg
  • Vláknina 5850 mg
  • Vitamín A 5850 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zaděláme těsto z cukru, droždí, mléka, mouky, vejce a soli a necháme v teple vykynout.

  • 2

    Tvoříme menší koláčky, plníme je tvarohovou náplní.

  • 3

    Na plech vyložený pečícím papírem dáváme koláčky, které pomažeme rozšlehaným vejcem a posypeme drobenkou.

  • 4

    Dáme péct do středně vyhřáté trouby asi na 15 minut.

Komentáře k receptu