Broskvový jogurtový nápoj s medem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 124 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 3 g
- Sodík 36 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 9.8 mg
- Draslík 320.7 mg
- Vláknina 3320 mg
- Vitamín A 3320 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Sušené broskve nakrájíme na malé kousky, přelijeme vodou a necháme namáčet 8 hodin. Poté rozmixujeme, přidáme med a jogurt a důkladně promícháme. Odložíme do lednice a nápoj podáváme studený.