Kořeněné rybičky po arabsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 16

Suroviny

  • 200 g Ryby v oleji a vlastní šťávě
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 1 hrst Máta
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Muškátový oříšek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 25 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 15 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 5.5 mg
  • Vláknina 49.3 mg
  • Vitamín A 49.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.8 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mátu a petrželovou nať umyjeme, nasekáme na jemno, pak v misce smícháme s mletým nebo nastrouhaným muškátovým oříškem, můžeme podle chuti mírně osolit a opepřit.

  • 2

    Z rybiček necháme okapat v sítu olej, obalíme je ve směsi koření a bylinek. Podáváme nejlépe s opečeným toustovým nebo arabským chlebem.

Komentáře k receptu