Bramborový salát s cizrnou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1013 kcal
- Sacharidy 101 g
- Tuky 231 g
- Sodík 5283 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 93 g
- Cholesterol 125 mg
- Draslík 2119.6 mg
- Vláknina 55119.8 mg
- Vitamín A 55119.8 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 90.2 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Namočíme do studené vody cizrnu.
-
2
Uvaříme ve slupce brambory, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky.
-
3
Uvaříme doměkka mrkev, celer a petržel a vychladké nakrájíme s okurkami na kostičky.
-
4
Vše smícháme s kukuřicí, hořčicí, majolkou a osolíme a opepříme. Podáváme.