Dip z čatní

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 150 g Smetana 16% (pochoutková)
  • 50 g Chutney mangové
  • 300 g Kečup
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 329 kcal
  • Sacharidy 51 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 1675 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 48 g
  • Cholesterol 37.5 mg
  • Draslík 13.9 mg
  • Vláknina 2112 mg
  • Vitamín A 2112 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse smícháme propasírované čatní se smetanou, kečupem a citrónovou šťávou. Hotový dip necháme vychladit a můžeme servírovat.

Komentáře k receptu