Hrk hrk buchta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 100 g Poleva čokoládová
  • 250 ml Smetana 33% (šlehačka)
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 0.5 ks Kypřicí prášek do pečiva
  • 1 ks Pudinkový prášek - vanilkový
  • 2 balení Kompot mandarinkový
  • 1 hrnek Mléko polotučné
  • 1 hrnek Cukr krupice
  • 2 hrnek Mouka polohrubá
  • 1 hrnek Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 927 kcal
  • Sacharidy 77 g
  • Tuky 66 g
  • Sodík 92 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 74 g
  • Cholesterol 128.7 mg
  • Draslík 166.7 mg
  • Vláknina 3481.5 mg
  • Vitamín A 3481.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Připravíme těsto z cukru, mouky, oleje, prášku do pečiva, mléka a vajec a upečeme ve vyhřáté troubě, poté necháme zchladnout.

  • 2

    Na polevu dáme suroviny do nádoby - pudink, kompot i se šťávou, utěsníme poklicí a několikrát zahrkáme, až poleva zhoustne.

  • 3

    Poté rozetřeme na buchtu a ozdobíme čokoládovou polevou. Pudinkový prášek musí být bez vaření!

Komentáře k receptu