Broskvový salát s kiwi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 240 kcal
- Sacharidy 49 g
- Tuky 4 g
- Sodík 3 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 44 g
- Cholesterol 10 mg
- Draslík 771.8 mg
- Vláknina 13065.5 mg
- Vitamín A 13065.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 90.4 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 620.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté broskve rozpůlíme, vypeckujeme a nakrájíme na kousky. Kiwi oloupeme a nadrobno nakrájíme.
-
2
Ovoce vsypeme do mísy a zalijeme mlékem, ve kterém jsme rozmixovali oloupaný banán.
-
3
Salát podle chuti osladíme, posypeme skořicí a dobře promícháme. Podáváme vychlazený.