Kančí guláš s fazolemi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 500 g Cibule
  • 300 g Zelí kysané
  • 250 g Fazole bílé v mírně slaném nálevu
  • 600 ml Voda pitná
  • 2 kávová lžička Majoránka
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Kmín drcený
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 2 ks Paprika zelená
  • 3 stroužek Česnek
  • 1 kg Kančí plec
  • 1 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • 0.5 polévková lžíce Paprika mletá sladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 363 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 139 mg
  • Bílkoviny 42 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 8 mg
  • Draslík 193 mg
  • Vláknina 7091.7 mg
  • Vitamín A 7091.7 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 36 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme nadrobno, maso nakrájíme na kostky, česnek prolisujeme, zelí scedíme a pokrájíme, papriky zbavíme semen a nakrájíme na kostky, fazole scedíme a necháme okapat.

  • 2

    Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Vmícháme mletou papriku, zalijeme vodou, přidáme česnek, sůl, pepř, kmín a dusíme.

  • 3

    K poloměkkému masu přimícháme papriky, zelí, majoránku, zašleháme jíšku, je-li třeba, přilijeme vodu a guláš ještě alespoň dvacet minut za častého míchání povaříme. Na závěr vmícháme fazole a necháme je prohřát.

Komentáře k receptu