Kančí játra v zelí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 159 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 13 g
- Sodík 275 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 175.3 mg
- Vláknina 3730 mg
- Vitamín A 3730 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.9 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kančí játra nakrájíme na tenké plátky, smícháme se Solamylem a opečeme na troše oleje.
-
2
Zelí očistíme, nahrubo nastrouháme a spaříme, houby namočíme a nakrájíme, česnek rozdrtíme.
-
3
Zálivku připravíme smícháním hovězího vývaru, vína a sójové omáčky.
-
4
K usmaženým játrům přidáme zelí, houby, česnek, sůl a zálivku. Na prudkém ohni provaříme.