Křupavá pita
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 858 kcal
- Sacharidy 168 g
- Tuky 7 g
- Sodík 1632 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 168 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 383.7 mg
- Vláknina 14314.4 mg
- Vitamín A 14314.4 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.3 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pita chleby podélně rozpůlíme a rozkrájíme na šest trojúhelníků. Přendáme je na plech s pečícím papírem, vnitřkem nahoru, potřeme
-
2
olejem a posypeme fenyklovými semínky, osolíme.
-
3
Pečeme 10-15 minut, dozlatova.