Křupavá pita

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 6 ks Chléb Pita
  • 1 špetka Sůl
  • 5 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Fenykl obecný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 858 kcal
  • Sacharidy 168 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 1632 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 168 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 383.7 mg
  • Vláknina 14314.4 mg
  • Vitamín A 14314.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.3 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pita chleby podélně rozpůlíme a rozkrájíme na šest trojúhelníků. Přendáme je na plech s pečícím papírem, vnitřkem nahoru, potřeme

  • 2

    olejem a posypeme fenyklovými semínky, osolíme.

  • 3

    Pečeme 10-15 minut, dozlatova.

Komentáře k receptu