Gratinované ovoce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 635 kcal
- Sacharidy 106 g
- Tuky 23 g
- Sodík 7 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 95 g
- Cholesterol 18 mg
- Draslík 753.3 mg
- Vláknina 30045 mg
- Vitamín A 30045 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 205.5 mg
- Vitamín E 3.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 26.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ovoce omyjeme a necháme dobře okapat. Mouku smícháme s cukrem, vločkami a máslem. Vypracujeme drobenku a vmícháme mandlové vločky.
-
2
Ovoce rozdělíme do misek, posypeme drobenkou a necháme zapéct 12 minut při 190 °C. Servírujeme horké.