Gratinované ovoce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 27 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 300 g Borůvky
  • 300 g Jahody zahradní
  • 15 g Máslo čerstvé
  • 15 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 15 g Cukr moučkový
  • 15 g Mandle plátky
  • 15 g Ovesné vločky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 635 kcal
  • Sacharidy 106 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 7 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 95 g
  • Cholesterol 18 mg
  • Draslík 753.3 mg
  • Vláknina 30045 mg
  • Vitamín A 30045 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 205.5 mg
  • Vitamín E 3.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 26.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ovoce omyjeme a necháme dobře okapat. Mouku smícháme s cukrem, vločkami a máslem. Vypracujeme drobenku a vmícháme mandlové vločky.

  • 2

    Ovoce rozdělíme do misek, posypeme drobenkou a necháme zapéct 12 minut při 190 °C. Servírujeme horké.

Komentáře k receptu