Roládky z divočáka
Suroviny
- 600 g Kančí maso
- 100 g Houby čerstvé
- 50 g Slanina vepřová
- 100 g Klobása - Čabajka
- 30 g Hořčice
- 50 g Okurka salátová
- 50 g Sádlo vepřové škvařené
- 1 kávová lžička Sůl
- 1 kávová lžička Pepř černý mletý
- 1 ks Cibule
- 3 stroužek Česnek
- 2 l Vývar z hovězích kostí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 468 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 34 g
- Sodík 1413 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 22.3 mg
- Draslík 1477.4 mg
- Vláknina 1843.3 mg
- Vitamín A 1843.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso umyjeme, nakrájíme na plátky jako řízek, každý potřeme hořčicí, osolíme, opepříme, přes fólii naklepeme. Na každý plátek položíme na tenké proužky nakrájenou slaninu, klobásu a okurku. Houby nakrájíme na tenké plátky a položíme na maso. Plněné rolády zavineme a omotáme je nití. Na pekáči rozehřejeme sádlo, vložíme do něj oloupanou a na tenké proužky nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájený česnek. Navrch naskládáme rolády a zalijeme vývarem. Plech vložíme do předehřáté trouby, přiklopíme a za častého podlévání pečeme 120 minut.