Černý kořen vařený s máslem a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 285 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 15 g
- Sodík 743 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 26.8 mg
- Draslík 636.3 mg
- Vláknina 8320.1 mg
- Vitamín A 8320.1 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do hrnce vlijeme vývar a přivedeme k varu. Vložíme očištěný, na 2cm dlouhé kousky nakrájený černý kořen, přidáme koření, cukr a uvaříme doměkka.
-
2
Uvařený kořen vyjmeme cedníkem a necháme okapat.
-
3
Na talířích přelijeme každou porci rozpuštěným máslem a posypeme nastrouhaným sýrem.