Indická vepřová korma
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 422 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 31 g
- Sodík 115 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 92.4 mg
- Draslík 566.4 mg
- Vláknina 2909.3 mg
- Vitamín A 2909.3 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na kousky. Přidáme nakrájenou a oloupanou cibuli a česnek, lžičku kardamomu, koriandru, sladké papriky, půl lžičky zázvoru a pepře, hořčici a olej. Promícháme a necháme 20 minut odležet.
-
2
Poté přidáme jogurty a v chladu necháme odpočívat do druhého dne.
-
3
Směs dáme na pánev a dusíme za občasného míchání, dokud maso nezměkkne.
-
4
Jogurtová omáčka zhnědne.